fbpx
Thumb Thumb

Ne kombinojmë teknologjinë me idetë e biznesit

 • Kompani e certifikuar

  Krijoni lidhjet që ju duhen, e jashzakonshme ështe ajo që ju ofrojmë, të denjë për të bashkëpunuar!

 • Punonjës me përvojë

  Krijoni lidhjet që ju duhen, përkushtimi ështe ajo që ju ofrojmë!

+355682424607
Na shkruani për të bërë çdo pyetje

Na besojnë 100+
Klientë

Shape

Shërbimet tona

Çfarë ju sjellim

HAPJA E NJË BIZNESI TË RI

Asistencë në hapjen e aktivitetit;
Ju ndihmojmë me regjistrimin e biznesit;
Konsulencë dhe planifikim te taksave;
Deklaratat fiskale priodike mujore, vjetore;

Shërbime mbi Taksat & Tatimet

Librat e blerjes dhe Shitjes
Tatimin mbi vlerën e shtuar (TVSH)
Tatimin mbi të ardhurat e Korporatave
Kontributet e sigurimeve shoq. dhe shend. etj.

Shërbime Kontabiliteti

Mbajtje kontabiliteti sipas SKK
Përgatitja e pasqyrave financiare sipas SKK dhe SNRF
Analizë e bilancit dhe pasqyrave financiare etj.

Analiza e Kompanisë

Raporti Vjetor Nga fillimi e deri më tani

Merrni kuotën falas

Le te flasim?

Ka të bëjë me njerëzit pas një marke janë ata që e krijojnë atë, ne jemi pikërisht aty.
Në mes të performancës së shpejtë.

 • Adresa1 : Rruga Saraçeve1017, kati i dyte, Tirana, Albania Adresa2 : Rruga Demokracia, Nr 2. Tirane, Albania

 • +355682424607
  +355682424607
  BLOG

  Lajmet dhe artikujt e fundit

  si te nisesh biznes

  si te nisesh biznes

  Si të nisesh një biznes? Për të hapur një biznes të duhet të ndjekesh disa hapa. Fillimi i një biznesi të ri kërkon një planifikim të kostove

  Read More
  te hap nje biznes , Si te hap nje biznes

  Te hap nje biznes ?

  Si te hap nje biznes. Hapja e një biznesi në Shqipëri përfshin disa hapa . Këtu janë disa hapa kryesorë që duhet të ndiqni..

  Read More
  Biznesi i vogël, Taksat dhe Detyrimet

  Biznesi i vogël, Taksat dhe Detyrimet

  Biznesi i vogël taksat dhe detyrimet. Përgjegjësitë TatimorePërgjegjësitë tatimore të biznesit të vogël janë të përhershme ose në varësi të…

  Read More
  Shpërndaje postimin ッ
         
  en_USEnglish