fbpx
 • 8:00 AM – 18:30 PM
SI TE GJEJ NJE EKONOMISTE
November 10 2023
 • By Ekonomisti Jonë - Sun Consulting
 • In Agency

SI TE GJEJ NJE EKONOMISTE

SI TE GJEJ NJE EKONOMISTE ? Nëse kërkon një ekonomist për një punë specifike ose për këshillime, ka disa mënyra për të gjetur një ekonomist që mund t’ju ndihmojë: Për […]

Read More
SI TE HAPESH NJE BIZNES TE VOGEL
October 27 2023
 • By Ekonomisti Jonë - Sun Consulting
 • In Agency

SI TE HAPESH NJE BIZNES TE VOGEL

SI TE HAPESH NJE BIZNES TE VOGEL. Ofrojme Sherbime Taksash, Sherbime Kontabiliteti, Regjistrimi i Bizneseve etj.

Read More
si te nisesh biznes
December 10 2023
 • By Ekonomisti Jonë - Sun Consulting
 • In Agency

si te nisesh biznes

Si të nisesh një biznes? Për të hapur një biznes të duhet të ndjekesh disa hapa. Fillimi i një biznesi të ri kërkon një planifikim të kostove

Read More
te hap nje biznes , Si te hap nje biznes
December 8 2023
 • By Ekonomisti Jonë - Sun Consulting
 • In Agency

Te hap nje biznes ?

Si te hap nje biznes. Hapja e një biznesi në Shqipëri përfshin disa hapa . Këtu janë disa hapa kryesorë që duhet të ndiqni..

Read More
Biznesi i vogël, Taksat dhe Detyrimet
December 5 2023
 • By Ekonomisti Jonë - Sun Consulting
 • In Agency

Biznesi i vogël, Taksat dhe Detyrimet

Biznesi i vogël taksat dhe detyrimet. Përgjegjësitë TatimorePërgjegjësitë tatimore të biznesit të vogël janë të përhershme ose në varësi të…

Read More
EKONOMIST NE TIRANE
November 20 2023
 • By Ekonomisti Jonë - Sun Consulting
 • In Agency

EKONOMIST NE TIRANE

EKONOMIST NE TIRANE. nëse ju duhet një konsulencë falas, ose një ekonomist shkruani në WhastsApp në numrin : +355682424607

Read More
play zyre konabiliteti konsulenca biznesi ekonomiste per biznesin Si të fillosh një biznes online
November 20 2023
 • By Ekonomisti Jonë - Sun Consulting
 • In Agency

Si të fillosh një biznes online

Si të fillosh një biznes online. Nëse jeni gati për të marrë këtë iniciativë, ndiqni këto katër hapa që mund t’ju ndihmojnë se si të filloni..

Read More
ekonomiste e jashtme
November 11 2023
 • By Ekonomisti Jonë - Sun Consulting
 • In Agency

ekonomiste e jashtme

Ekonomiste e Jashtme. Ju duhet konsulencë FALAS nga një Ekonoimste për çdo çështje që mund t’ju interesojë ? Jemi në linjë, na shkruani

Read More
Regjistrimi fillestar i një biznesi, ja të gjitha procedurat
October 27 2023
 • By Ekonomisti Jonë - Sun Consulting
 • In Agency

Si të hapni një biznes ndërkohë që bëni një punë me kohë të plotë

Si të hapni një biznes ndërkohë që bëni një punë me kohë të plotë Fillimi i një biznesi, ndërkohë që keni një punë tjetër, nuk është diçka e vogël. Është […]

Read More
Pozicion i lirë pune, Drejtues, Shef Finance dhe Kontabiliteti në kompani prodhimi
September 25 2023
 • By Ekonomisti Jonë - Sun Consulting
 • In Agency

SUN CONSULTING është duke kërkuar një 𝗝𝘂𝗻𝗶𝗼𝗿 𝗔𝗰𝗰𝗼𝘂𝗻𝘁𝗮𝗻𝘁

SUN CONSULTING është duke kërkuar një 𝗝𝘂𝗻𝗶𝗼𝗿 𝗔𝗰𝗰𝗼𝘂𝗻𝘁𝗮𝗻𝘁
për t’ju bashkuar skuadrës. SUN CONSULTING është një kompani që ofron shërbime financiare,

Read More
en_USEnglish