fbpx
 • 8:00 AM – 18:30 PM

Ekspertiza jonë : Bizneset e Vogla

Ne merremi me detyrimet e biznesit tuaj, ju fokusoheni në gjërat që dini të bëni më mirë!

Konsulencë Biznesi
92%
Shërbime mbi Taksat & Tatime
95%
Sherbime Kontabiliteti
89%

Regjistrimi i Biznesit

Asistencë në hapjen e aktivitetit;
Konsulencë dhe planifikim te taksave dhe kostove;
Mbajtje kontabiliteti;
Analizë e aktivitetit fitimprurës;
Deklaratat fiskale mujore, vjetore për bizneset e vogla

Më shumë

Shërbime mbi Taksat & Tatimet

Librat e blerjes dhe Shitjes
Tatimin mbi vlerën e shtuar (TVSH)
Tatimin mbi të ardhurat për bzinest e vogla
Tatimin mbi të ardhurat personale
Kontribute e sig. shëndetsore dhe shoqërore

Më shumë

Shërbime Kontabiliteti

Mbajtje kontabiliteti sipas SKK
Përgatitja e pasqyrave financiare sipas SKK dhe SNRF
Analizë e bilancit dhe pasqyrave financiare
Hartimi i planifikimit financiar

Më shumë

Ju duhet një Ekonomiste për biznesin tuaj ?

Jemi në linjë, mos ngurroni të shkruani

Na shkruani ne WhatsApp bizneset e vogla

Shape

Shërbimet tona

Çfarë ju sjellim

Shpejtësi

Sun Consultingi ofron klientëve ekspetizën e saj në sektorin e financës dhe kontabilitetit, duke ju përgjigjur kërkesave tuaja në menyrë të shpejtë dhe efikase.

Dedikim

Profesionalizmi në punë, dedikimi dhe përkushtimi ndaj klientëve tanë janë veçoritë kryesore që na dallojnë, si kompani e specializuar në fushën e konsulencës financiare dhe ligjore në Shqipëri.

Cilësi

Per ne, të ofrojmë sherbime të personalizuara dhe cilësore do të thotë dedikim dhe përpjekje për të njohur detajet e aktivitetit dhe nevojat e klientëve tanë.

Konfidencialitet

Transparenca dhe ruajta e konfidencialitetit për të gjitha çështjet e trajtuara, janë pikat e forta të shoqërisë sonë.

Na besojnë me shume se 2500+
Përdorues

Dëshmitë

Kontrolloni se çfarë thanë klientët tanë të kënaqur

Sherbime cilesore, staf korrekt dhe te perkushtuar!

 • SI TE GJEJ NJE EKONOMIST
 • Si të plotësoj deklaratën (DIVA) Deklarata vjetore e të ardhurave personale.
 • Hapja e një Biznesi, si të hap nje biznes të ri : Procedurat
 • Si bëhet deklarimi i punonjësve ?
 • Përse duhet të bëj deklarata tatimore?
 • Përse është i rëndësishëm ekonomisti në biznesin tuaj?
 • Si të nis një biznes të vogël ?
 • Zbuloni sektorët ku sot fitohet më shumë, ku ia vlen të hapësh një biznes?
 • TVSH per biznesin e vogel?
 • LEJA E LINDJES
 • Si te fillosh nje biznes?
 • Si të hartosh një plan biznesi?
 • Sa kushton te hapesh nje biznes?
 • SI TE HAPESH NJE BIZNES TE VOGEL?
 • A është e mundur të nisësh një biznes me shumë pak para?
 • Edhe subjektet e vogla që kanë një qarkullim vjetor më të ulët sesa 5 milionë lekë në vit, duhet të dorëzojnë bilancet në tatime dhe ne QKB?
 • 3 mënyra për të përfituar nga një recesion?
 • Si të zgjeroj klientelën time nëpërmjet marketingut online ?
 • SI TË BËJMË REGJISTRIMIN FILLESTAR TË BIZNESIT/PERSONIT FIZIK?
 • A është I sigurt investimi në kriptovaluta ( monedha virtuale)?
 • Si të marr leje mjedisore e tipit C?
 • 8 rregulla të arta “për të stimuluar fuqinë e njerëzve”?
 • Pse introvertët janë liderë të mëdhenj?
 • Tatimi i pagave për të dypunësuarit: Çfarë është dhe përse paguhet në këtë moment?
 • 7 ide si mund të fitoni para nga kudo në botë?
 • Tatimet: “PA FATURË, S'KA KARBURANT”, operatorët të zbatojnë fiskalizimin
 • Cilat janë 5 gabime që duhet t'i shmangni për të mos bërë përshtypje të keqe në një intervistë pune?
 • Biznese që mund t'i nisni me pak para?
 • “FISKALIZIMI” – HAPAT QE NDIQEN NGA BIZNESET?
 • Azhornim ligjor: Subjektet e vogla që kanë qarkullim vjetor më të ulet sesa 5 milion lekë në vit!
 • Si të hapim një biznes të suksesshëm ?

Views: 233