fbpx
  • 8:00 AM – 18:30 PM

NE JU UDHËHEQIM DREJT SUKSESIT TË BIZNESIT TUAJ

Një nga objektivat kryesore të studios tonë është maksimizimi i fitimit të klientëve tanë për të shmangur penalizimet ligjore. Për të realizuar këtë objektiv është e nevojshme mbajtja e një kontabiliteti të saktë, përgatitja e paraqitja korrekte dhe në afatet e caktuara e pasqyrave financiare.

Flisni me njërin nga këshilltarët tonë rreth mënyres së menaxhimit të drejt të pagesave, deklarimit të tatimeve dhe evitimit të pagesave të panevojshme. Ne do të sigurohemi që të respektohen të gjitha afatet tatimore dhe të tjera në mënyrë që gjithëçka të jetë në përputhje me proçedurat dhe që nuk do të ngarkoheni me asnjë penalitet nga vonesat apo lëshime eventuale.

Shërbimet kryen nën drejtimin e Kontabilistit të Miratuar & Konsulentë Biznesi.
EKSPERT NË FUSHËN FISKALE, ME NJË PËRVOJE MBI 15 VJEÇARE NË ADMINISTRATËN TATIMORE.

Misioni ynë është të reduktojmë kohën që duhet ti dedikoni aspekteve financiare dhe ligjore duke ju lejuar të përqëndroheni në atë që është e rëndësishme për ju, Biznesin Tuaj.

Këtu është gjëja më e rëndësishme që duhet të dini: ne jemi më shumë sesa thjesht një Zyre Kontabiliteti. Ne ndihmojmë bizneset e vogla të realizojnë potencialin e tyre të plotë të rritjes dhe jemi investuar në suksesin e tyre.

 

Që nga viti 2013

Sun Consulting Albania u themelua në vitin 2013 në Tiranë.

7 Ekspertët

Ne jemi super krenarë për ekipin tonë të larmishëm dhe të talentuar.

Operojmë në Shqipëri

Ne punojmë me qindra biznese ashtu si tuajat.

Ekipi ynë udhëhiqet nga suksesi juaj. Çdo ditë, ne do të mbështesim biznesin tuaj dhe do t'ju ndihmojmë të keni sukses.

 

Objektivi ynë

Një nga objektivat kryesore të studios tonë është maksimizimi i fitimit të klientëve tanë për të shmangur penalizimet ligjore. Për të realizuar këtë objektiv është e nevojshme mbajtja e një kontabiliteti të saktë, përgatitja e paraqitja korrekte dhe në afatet e caktuara e pasqyrave financiare.

Flisni me njërin nga këshilltarët tonë rreth mënyres së menaxhimit të drejt të pagesave, deklarimit të tatimeve dhe evitimit të pagesave të panevojshme.

Ne do të sigurohemi që të respektohen të gjitha afatet tatimore dhe të tjera në mënyrë që gjithëçka të jetë në përputhje me proçedurat dhe që nuk do të ngarkoheni me asnjë penalitet nga vonesat apo lëshime eventuale.

Thumb

10 Vite eksperiencë në treg

RRETH NESH

Sun Consulting ju vë në dispozicion stafin e saj të ekspertëve fiskal, financiarë e kontabël për t'ju asistuar në çdo hap të veprimtarisë suaj, duke ju ofruar specializime të veçanta që punojnë së bashku. Kjo na lejon të trajtojmë problemet tuaja me një fushepamje të gjere duke ju ofruar
një kontakt të vetëm, një zyrë për të ndjekur të gjitha aspektet e biznesit tuaj. Ofrojmë shërbime kontabiliteti, shërbime për pagat, sektorin e taksave dhe tatimeve, konsulencë financiare për bizneset, institucione financiare dhe organizata jo-fitim prurese.

Misioni ynë është të reduktojmë kohën që duhet ti dedikoni aspekteve financiare, taksatve dhe tatimeve duke ju lejuar të përqëndroheni në atë që është e rëndësishme për ju, Biznesin Tuaj.

  • Kontakti i parë me klientët
  • 8 orë/ditë Suport i drejtpërdrejtët
signature
Kliton Domi
Accounting & Financial Specialist Konsulenca Biznesi - Konsulence Tatimore - Zyre Kontabiliteti

Shëmbull i rritjes së të ardhurave të një Kompanie

Raporti vjetor, nga fillimi deri më tani

Kompania ka pasur rritje nga viti në vit por ndryshimi më thelbësor në rritjen e nivelit të
të ardhurave ka ndodhur nga viti 2016 deri më 2021. Kjo rrijte e e fuqishme e të ardhurave
dhe e performancë së saj ka ardhur pas nje analize te gjërë dhe më pas implementimi i një
metodologjie pune, sistemit të menaxhimit dhe vendimeve të marra në efektivitet duke pasur
të monitoruar në kohë reale bilancin dhe një analize gjithëpëfshirësen të preformancës së saj nga zyra jonë.

SUN CONSULTING

Views: 202

Tags: #EKONOMISTI JONE, #ekonomisti, #financier, #ekonomiste, #ekonomiste per biznesin, #Si te hapim nje biznes te vogel, #zyre kontabiliteti, #hap nje biznes, #ekonomist