fbpx
  • 8:00 AM – 18:30 PM
Thumb

Kliton Domi

Msc. Kliton Domi lindur dhe banues në Tiranë.
Është Diplomuar nga Universiteti Bujqesor i Tiranës në Fakultetin e Ekonomisë dhe Agrobignesit. Ka marrë titullin master shkencor në Ekonomi dhe Politika Agrare.
Eksperienca të ndryshme në fushën e ekonomisë dhe Manaxhimit të ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme. Njohuri në legjislacionin tatimor shqiptar për sa i përket bizneseve të vogla, të mesme dhe të mëdha. Aftësi të mira në përdorimin e programeve të menaxhimit financiar si: Financa 5, Kontabilitet Alpha. Aftësi të mira komunikuese dhe njohuri të gjuhës Italiane dhe Angleze.

Eksperienca ime

Konsulenca Biznesi
88%
Kontabilitet sipas SKK
82%
Taksat dhe Tatimet
90%

Visits: 130

Tags: #ekonomist, #ekonomisti, #financier, #EKONOMISTI JONE, #Si te hapim nje biznes te vogel, #hap nje biznes, #ekonomiste, #zyre kontabiliteti, #ekonomiste per biznesin