fbpx
 • 8:00 AM – 18:30 PM
Thumb

NE JU UDHËHEQIM DREJT SUKSESIT TË BIZNESIT TUAJ

SUN CONSULTING - Një Zyrë kontabiliteti dhe konsulenca biznesi me shërbime të plota që ndihmon individët dhe pronarët e bizneseve me njohuri gjithëpërfshirëse dhe këshilla të besueshme.

▨ Sherbime Kontabiliteti

 

Kontabiliteti është gjuha e biznesit, dhe ashtu si çdo komunikim, ky informacion duhet të jetë i shpejtë, në kohë reale, i kuptueshëm dhe i përshtatur për çdo rast. ( SHERBIME KONTABILITETI )

Ne mund të realizojmë ngritjen e një sistemi të informacionit kontabël që mundëson informacion të plotë dhe në kohë reale. Shërbimi ynë i zyrës se kontabilitetit ofron raportim të plotë dhe analizë kritike që ju lejon të vlerësoni shëndetin financiar të aktivitetit tuaj dhe të realizoni qëllimet tuaja të biznesit.

Ndryshimet e shpejta teknologjike kanë sjellë gjithashtu mundësi të mrekullueshme për përshtatjen e sistemeve të informacionit kontabël dinamike dhe që bashkojnë shumë aktorë të sipërmarrjeve. Ky sistem informacioni nuk mund dhe nuk duhet të jetë vetëm një plan llogarish dhe gjuhe e koduar vetëm për kontabilistët, por burim i paçmueshëm informacioni.

Ne do të vlerësojmë të gjitha proceset tuaja të biznesit për të krijuar së bashku sistemin më të mirë të informacionit kontabël dhe qarkullimit të dokumentacionit. Kështu do të kemi mundësi për të përfshirë të gjithë aktorët që marrin pjesë në punën tuaj duke marrë informacion në kohë reale.

Zyra jonë e kontabilitetit mund t'ju ndihmojë duke përgatitur raporte të ndryshme financiare ose duke ofruar shërbim të plotë të mbajtjes së informacionit kontabël. Duke ju dhënë mundësi që Ju ndërkohë të fokusoheni në drejtimin e biznesit tuaj.

Ne do të punojmë së bashku për të planifikuar punën tonë të përditshme, në administrimin e gjithë sistemit të kontabilitetit, jo vetëm si detyrë, por si burim i pazëvendësueshëm i vendimmarrjeve efektive.

Paketa e plotë e shërbimeve kontabël :

 

 • Mbajtja e plotë e llogarive tuaja.
 • Ngritjen e sistemit të informacionit kontabël.
 • Përgatitja e pasqyrave financiare.
 • Rishikim i raportimeve dhe të dhënave kontabël.
 • Raporte dhe analiza të ndryshme për qëllime të vendimmarrjes.

 

 • Një ekip profesionistësh.

Ne mund t'ju ndihmojmë me mbajtjen e kontabilitetit, rishikim dhe përgatitjen e pasqyrave financiare.

 • Analizojmë biznesin tuaj.

Analiza jonë financiare do t'ju japë një shikueshmëri më të mirë në faktorët që drejtojnë biznesin tuaj.

Ne ju ftojmë që të përfitoni nga konsultimi ynë i parë falas për të diskutuar rreth kërkesave tuaja të shërbimeve të kontabilitetit në biznesin tuaj. Ju lutemi dergoni sms ne numrin WHATSAPP : +355682424607, ose shkruani në [email protected] për të lënë një takim.

SHERBIME KONTABILITETI

Lidhuni me : Këshillin Kombëtar të Kontabilitetit

▨ Sherbime Kontabiliteti

Për klientët të cilët fillojnë veprimtarinë dhe që kanë nevojë për një kompani te specializuar për të mbajtur librat e tyre, ne ofrojmë te gjitha shërbimet e kontabilitetit duke filluar nga regjistrimet fillestare e deri te përgatitja e pasqyrave financiare ne përputhje me standardet ndërkombëtare të kontabilitetit dhe raportimit financiar.

◎ Mbajtja e kontabilitetit
◎ Kontabilitet financiar
◎ Kontabilitet material
◎ Përllogaritja e pagave
◎ Përgatitja e pasqyrave financiare

▨ Analiza dhe raporte financiare

Zyra jonë ju ndihmon në përgatitjen e raporteve të ndryshme financiare dhe ofron shërbim të plotë të mbajtjes së informacionit kontabël. Duke ju dhënë mundësi që Ju ndërkohë të fokusoheni në drejtimin e biznesit tuaj.

Krahasime te bilanceve të suksesit:

◎ Analiza e koeficientëve financiare
◎ Krahasimet mujore ose vjetore dhe nxjerrja e raporteve statistikore
◎ Pasqyra e të ardhurave
◎ Bilanci i gjendjes
◎ Rrjedha e parasë
◎ Ndryshimet në ekuitet
◎ Gjendja e stokut
◎ Kartelat financiare

 

Ju duhet një EKONOMISTE për biznesit tuaj ?

Jemi në linjë, mos ngurroni të shkruani

Keni nevojë për ndihmë?

Ne jemi këtu për të ndihmuar klientin tonë në çdo kohë.
Mund të telefononi 24/7 për t'iu përgjigjur pyetjes suaj.

+355673044475

 • SI TE GJEJ NJE EKONOMIST
 • Si të plotësoj deklaratën (DIVA) Deklarata vjetore e të ardhurave personale.
 • Hapja e një Biznesi, si të hap nje biznes të ri : Procedurat
 • Si bëhet deklarimi i punonjësve ?
 • Përse duhet të bëj deklarata tatimore?
 • Përse është i rëndësishëm ekonomisti në biznesin tuaj?
 • Si të nis një biznes të vogël ?
 • Zbuloni sektorët ku sot fitohet më shumë, ku ia vlen të hapësh një biznes?
 • TVSH per biznesin e vogel?
 • LEJA E LINDJES
 • Si te fillosh nje biznes?
 • Si të hartosh një plan biznesi?
 • Sa kushton te hapesh nje biznes?
 • SI TE HAPESH NJE BIZNES TE VOGEL?
 • A është e mundur të nisësh një biznes me shumë pak para?
 • Edhe subjektet e vogla që kanë një qarkullim vjetor më të ulët sesa 5 milionë lekë në vit, duhet të dorëzojnë bilancet në tatime dhe ne QKB?
 • 3 mënyra për të përfituar nga një recesion?
 • Si të zgjeroj klientelën time nëpërmjet marketingut online ?
 • SI TË BËJMË REGJISTRIMIN FILLESTAR TË BIZNESIT/PERSONIT FIZIK?
 • A është I sigurt investimi në kriptovaluta ( monedha virtuale)?
 • Si të marr leje mjedisore e tipit C?
 • 8 rregulla të arta “për të stimuluar fuqinë e njerëzve”?
 • Pse introvertët janë liderë të mëdhenj?
 • Tatimi i pagave për të dypunësuarit: Çfarë është dhe përse paguhet në këtë moment?
 • 7 ide si mund të fitoni para nga kudo në botë?
 • Tatimet: “PA FATURË, S'KA KARBURANT”, operatorët të zbatojnë fiskalizimin
 • Cilat janë 5 gabime që duhet t'i shmangni për të mos bërë përshtypje të keqe në një intervistë pune?
 • Biznese që mund t'i nisni me pak para?
 • “FISKALIZIMI” – HAPAT QE NDIQEN NGA BIZNESET?
 • Azhornim ligjor: Subjektet e vogla që kanë qarkullim vjetor më të ulet sesa 5 milion lekë në vit!
 • Si të hapim një biznes të suksesshëm ?

Views: 222

Tags: #EKONOMISTI JONE, #ekonomiste, #ekonomist, #ekonomiste per biznesin, #zyre kontabiliteti, #Si te hapim nje biznes te vogel, #hap nje biznes, #ekonomisti, #financier