fbpx

Shërbimet tona

Çfarë ju sjellim

Thumb

10 vite përvojë pune

Ne kombinojmë teknologjinë me idetë e biznesit

  • Shërbim ndaj bizneseve / Ekonomist
  • 8/7 Suport i vazhdueshëmt
signature
Ilir Hoxha
Specialist për taksat dhe tatimet

Ekspertiza jonë

Ne dizajnojmë markë, përvojë dixhitale që angazhon klientët e duhur

Pasqyrat financiare
98%
Sherbime mbi Taksat dhe Tatimet
95%
Konsulenc Biznesi
95%

Hap një biznes të ri

Të gjitha proçeduart për hapjen e biznesit.
Aktivizimi i Biznesit, fillimi i aktivitetit konform ligjit.

NA KONTAKTONI

Tasat dhe Tatimet

Konsulenca per taksat dhe tatimet

NA KONTAKTONI

Pasqyrat financiare dhe PASH

Mbyllja e Bilancit vjetor

NA KONTAKTONI

Shihni se si funksionon!

Hapat e thjeshtë për rritjen e biznesit

01

KONTAKTO ME EKONOMSITIN

EKONOMIST PËR ÇDO KATEGORI BIZNESI
Ekonomisti jone

02

ANALIZE E BIZNESIT

EKONOMIST PËR ÇDO KATEGORI BIZNESI
Ekonomisti jone

03

KONSULENCA FINANCIARE

EKONOMIST PËR ÇDO KATEGORI BIZNESI
Ekonomisti jone

Anëtarët e ekipit

Takoni ekspertët tanë

Albert Tartari

Menaxher MARKETINGU

Sara Veshaj

Asistent menaxher

Enea Rakipi

Specialist per taksat dhe tatimet

Dëshmitë

Kontrolloni se çfarë thanë klientët tanë të kënaqur

BLOGU JONË

Lajmet dhe artikujt e fundit

Kerkojmë 𝗝𝘂𝗻𝗶𝗼𝗿 𝗔𝗰𝗰𝗼𝘂𝗻𝘁𝗮𝗻𝘁 Shef Finance dhe Kontabiliteti Pozicion i lirë pune, Drejtues, Shef Finance dhe Kontabiliteti në kompani prodhimi

Sun Consulting kërkon të punësojë Specialiste Finance

Sun Consulting kërkon të punësojë Specialiste Finance / Kontabiliste. Në emër të një prej bashkëpunëtorëve tanë, fabrikë prodhimi letra profesionale, jemi në kërkim të një individi për pozicionin “Specialiste Finance/Kontabiliste”. Ky pozicion përfshin detyrat si më poshtë: 📌 Detyrat ✅ Mbajtja e te dhenave te sakta mbi transaksionet ditore. ✅ Proceson fatura, kontrollon faturat e […]

Shpërndaje postimin ッ
Read More
Tatim fitimi do të parapaguhet

Shkresa për profesionet e lira

Tatim fitimi do të parapaguhet. Tatim fitimi do të parapaguhet në bazë të deklarimeve të të ardhurave e shpenzimeve për 2023. Me nisjen

Shpërndaje postimin ッ
Read More
profesionet e lira tatim fitimi

Profesionet e lira, tatim fitimi nga 15% deri në 23%

Nga 1 janari 2024, Tatim fitimi nga 15% deri në 23% për profesionet e lira Profesionet e lira tatim fitimi Nga 1 janari ka nisur zbatimin i tatimit progresiv me normat tatimore 15% dhe 23% për të vetë punësuarit, personat fizikë dhe tregtarë të shërbimeve të profesioneve të lira. Tatimi 15% për fashën e parë […]

Shpërndaje postimin ッ
Read More

Views: 38

Tags: #ekonomiste, #hap nje biznes, #ekonomist, #zyre kontabiliteti, #ekonomisti, #EKONOMISTI JONE, #ekonomiste per biznesin, #financier, #Si te hapim nje biznes te vogel