fbpx
Thumb Thumb

NE JU UDHËHEQIM DREJT SUKSESIT TË BIZNESIT TUAJ!

 • Kompani e certifikuar

  SUN CONSULTING ështe një Zyrë Kontabiliteti dhe Konsulence Tatimore. Ne ju vëmë në dispozicion stafin tonë të ekspertëve fiskal, financiarë e kontabël për t'ju asistuar në çdo hap të veprimtarisë suaj, duke ju ofruar specializime të veçanta që veprojnë së bashku. Trajtojmë problemet tuaja me një fushepamje të gjere duke patur një kontakt të vetëm, një zyrë për të ndjekur të gjitha aspektet e biznesit tuaj.

 • Punonjës me përvojë

  Fakti që kemi një ekip të specializuar të ekonomistëve me njohuri të thella të sistemit tatimor dhe të ligjeve të tatimeve, na jep mundësinë të sigurojmë shërbime cilësore dhe transparente për klientët tanë.

+355673044475
Telefononi për të bërë çdo pyetje

Na besojnë 80+
Klienë

Klient dhe bashkepunëtor prej 12 vitesh.

Shape

Shërbimet tona

Çfarë ju sjellim

Regjistrimi i Biznesit

Asistencë në hapjen e aktivitetit;
Konsulencë dhe planifikim te taksave dhe kostove;
Mbajtje kontabiliteti;
Analizë e aktivitetit fitimprurës;
Deklaratat fiskale mujore, vjetore etj.

Shërbime mbi Taksat & Tatimet

Librat e blerjes dhe Shitjes
Tatimin mbi vlerën e shtuar (TVSH)
Tatimin mbi të ardhurat e Korporatave
Tatimin mbi të ardhurat personale
Tatimi në burim
Kontribute Pensionale

Shërbime Kontabiliteti

Mbajtje kontabiliteti sipas SKK
Analizë e bilancit dhe pasqyrave financiare
Raportim financiar
Hartimi i planifikimit financiar
Përgatitja e pasqyrave financiare sipas SKK dhe SNRF

Analiza e Kompanisë

Raporti Vjetor Nga fillimi e deri më tani

Ekonomist Tirane

SHIKO RAPORTIN

KONTAKTONI EKONOMIST-IN

Klikoni tek kontaktet tona më poshtë,
do të ju përgjigjemi me kënaqësi 😃

 • Zyra1: Rruga Saraçeve, Pallati Diamond, kati i dyte, Tiranë, Albania;
  Zyra2: Rruga Demokracia, Nr 3. Tirane, Albania

 • Tel : +355 673044475
  WhatsApp : +355 682424607
  Ekonomist Tirane / Ekonomist Tirane

  Ju duhet një Ekonomiste për biznesin tuaj ?

  Jemi në linjë, mos ngurroni të shkruani

  Ekonomist Zyre Kontabiliteti

  Ju duhet konsulencë nga një Ekonomiste për taksat apo për çdo çështje që mund t'ju interesoje kliko këtu Ekonomsti Jone – Sun Consulting

  BLOG-u jonë

  Lajmet dhe artikujt e fundit

  Kerkojmë 𝗝𝘂𝗻𝗶𝗼𝗿 𝗔𝗰𝗰𝗼𝘂𝗻𝘁𝗮𝗻𝘁 Shef Finance dhe Kontabiliteti Pozicion i lirë pune, Drejtues, Shef Finance dhe Kontabiliteti në kompani prodhimi

  Sun Consulting kërkon të punësojë Specialiste Finance

  Sun Consulting kërkon të punësojë Specialiste Finance / Kontabiliste. Në emër të një prej bashkëpunëtorëve tanë, fabrikë prodhimi letra profesionale, jemi në kërkim të një individi për pozicionin “Specialiste Finance/Kontabiliste”. Ky pozicion përfshin detyrat si më poshtë: 📌 Detyrat ✅ Mbajtja e te dhenave te sakta mbi transaksionet ditore. ✅ Proceson fatura, kontrollon faturat e […]

  Shpërndaje postimin ッ
  Read More
  Tatim fitimi do të parapaguhet

  Shkresa për profesionet e lira

  Tatim fitimi do të parapaguhet. Tatim fitimi do të parapaguhet në bazë të deklarimeve të të ardhurave e shpenzimeve për 2023. Me nisjen

  Shpërndaje postimin ッ
  Read More
  profesionet e lira tatim fitimi

  Profesionet e lira, tatim fitimi nga 15% deri në 23%

  Nga 1 janari 2024, Tatim fitimi nga 15% deri në 23% për profesionet e lira Profesionet e lira tatim fitimi Nga 1 janari ka nisur zbatimin i tatimit progresiv me normat tatimore 15% dhe 23% për të vetë punësuarit, personat fizikë dhe tregtarë të shërbimeve të profesioneve të lira. Tatimi 15% për fashën e parë […]

  Shpërndaje postimin ッ
  Read More

  Views: 34