fbpx
 • 8:00 AM – 18:30 PM
01

Analizë

02

Shërbime mbi Taksat & Tatimet / Biznesi i madh

Librat e blerjes dhe Shitjes
Tatimin mbi vlerën e shtuar (TVSH)
Tatimin mbi të ardhurat e Korporatave
Tatimin mbi të ardhurat personale
Kontribute e sig. shëndetsore dhe shoqërore

03

Analizë

Çfarë bëjmë ne

Kujdes nga shpenzimet e vogla, një rrjedhje e vogël do të fundos një Anije të Madhe.

 • 12560
  +
  Përdorues të besuar
 • 95
  %
  Positive Rating

Shërbime mbi Taksat & Tatimet

Librat e blerjes dhe Shitjes
Tatimin mbi vlerën e shtuar (TVSH)
Tatimin mbi të ardhurat e Korporatave
Tatimin mbi të ardhurat personale
Kontributet e sigurimeve shoqërore dhe shëndetsore

Na besojnë me shumë se 89+
Klientë

Besimi i tyre, u shpërëblye me sukses!

Dëshmitë

Kontrolloni se çfarë thanë klientët tanë të kënaqur

Cilesi e lartë dhe shërbim i vazhdueshëm për bizneset

Shpërndaje postimin ッ
       
en_USEnglish