fbpx
  • 8:00 AM – 18:30 PM

NE JU UDHËHEQIM DREJT SUKSESIT TË BIZNESIT TUAJ

Një nga objektivat kryesore të studios tonë është maksimizimi i fitimit të klientëve tanë për të shmangur penalizimet ligjore. Për të realizuar këtë objektiv është e nevojshme mbajtja e një kontabiliteti të saktë, përgatitja e paraqitja korrekte dhe në afatet e caktuara e pasqyrave financiare.

Flisni me njërin nga këshilltarët tonë rreth mënyres së menaxhimit të drejt të pagesave, deklarimit të tatimeve dhe evitimit të pagesave të panevojshme. Ne do të sigurohemi që të respektohen të gjitha afatet tatimore dhe të tjera në mënyrë që gjithëçka të jetë në përputhje me proçedurat dhe që nuk do të ngarkoheni me asnjë penalitet nga vonesat apo lëshime eventuale.

Shërbimet kryen nën drejtimin e Kontabilistit të Miratuar & Konsulentë Biznesi.
EKSPERT NË FUSHËN FISKALE, ME NJË PËRVOJE MBI 15 VJEÇARE NË ADMINISTRATËN TATIMORE.

Misioni ynë është të reduktojmë kohën që duhet ti dedikoni aspekteve financiare dhe ligjore duke ju lejuar të përqëndroheni në atë që është e rëndësishme për ju, Biznesin Tuaj.

Thumb

10 Vite eksperiencë në treg

pagat

  • Kontakti i parë me klientët
  • 8 orë/ditë Suport i drejtpërdrejtët
signature
Kliton Domi
Accounting & Financial Specialist Konsulenca Biznesi - Konsulence Tatimore - Zyre Kontabiliteti

pune

Raporti vjetor, nga fillimi deri më tani

SUN CONSULTING

Shpërndaje postimin ッ
       
en_USEnglish