fbpx
  • 8:00 AM – 18:30 PM

 SI TE GJEJ NJE EKONOMISTE

Nëse po kërkon një ekonomist për biznesin tuaj, ka disa mënyra për të gjetur ekonomist-in :

(Për më shumë infromacione nëse ju duhet një konsulencë falas, ose një ekonomist  shkruani në WhastsApp në numrin :

 Për të gjetur një Ekonomist/e për biznesin tuaj klikoni këtu :

Na shkruani ne WhatsApp

 

  1. Kërkojeni referenca nga kolegët, miqtë dhe bizneset e tjerë: Nëse një person që njihni ka punuar me një ekonomist në të kaluarën, mund t'ju japë një referencë dhe të shpjegojë përvojën e tyre.

  2. Përdorni platforma online: Ka shumë platforma online që mund t'ju ndihmojnë të gjeni një ekonomist, si Freelancer, Upwork, Fiverr etj. Përmes këtyre platformave mund të postoni një punë, t'ju ofrojnë shërbime ekonomiste dhe të bëni një zgjedhje.

  3. Kërkojeni në rrjetet sociale: Nëse keni një rrjet të gjerë të kontakteve në rrjetet sociale, mund të postoni një kërkesë për të gjetur një ekonomist. Nëse ndonjë person në rrjetin tuaj njeh një ekonomist të mirë, ata mund t'ju japin një referencë.

  4. Kontaktoni shoqatat e ekonomistëve: Në shumë vende, ka shoqata profesionale të ekonomistëve që mund t'ju ndihmojnë të gjeni një ekonomist të kualifikuar. Nëse ju drejtoheni një shoqate të tillë, ata mund t'ju japin rekomandime për ekonomistët e mirë në fushën tuaj të interesit.

  5. Kërkoni në internet: Nëse kërkoni në internet për ekonomistë, mund të gjeni shumë faqe web dhe katalogje që ofrojnë informacione dhe detaje rreth ekonomistëve të ndryshëm.

  6. Për më shumë infromacione nëse ju duhet një konsulencë falas, ose një ekonomist shkruani në WhastsApp në numrin : 

 Në përgjithësi, është e rëndësishme të bëni hulumtim dhe të kërkoni rekomandime nga burime të besueshme për të gjetur një ekonomist të kualifikuar.

Views: 81