fbpx
  • 8:00 AM – 18:30 PM
sitehapimnjebiznestevogel
ekonomisti jone zyre konabilteti sun consulting

EKONOMIST PER CDO KATEGORI BIZNESI

LIDHUNI ME EKONOMIST-IN DHE PËRFITO SHËRBIMIN :

MBAJTJA E LLOGARIVE ME SHTETIN/TATIMET DHE TË GJITHA DEKLARATAT TATIMORE PRIODIKE

Keni pyetje?

Na telefononi tani

+355673044475

JU DUHET NJE EKONOMIST?

Jeni i VETËPUNËSUAR dhe keni nevojë për një EKONOMIST/E që t'ju :
a) Përpilojë dhe dorëzojë Deklaratat Tatimore. b) Mbaj llogaritë dhe raportet me Shtetin/Tatimet. c) Përpilojë dhe dorëzojë Listpagesat dhe Pagat në Tatime ?

JENI
SIPËRMARRËS?

që dëshiron të jetë në rregull me Shtetin/Tatimet, të mos marrë asnjë gjobë dhe të mos ketë asnjë pengesë për çdo veprimatari që ushtron nga ana financiare, ligjore dhe tatimore ?

JU DUHET NJE EKONOMIST?

Jeni një individ që DËSHIRONI TË HAPNI NJË BIZNES por keni nevojë për asistencë dhe konsulencë në lidhje me taksat dhe planifikimin e kostove ?

DËSHIRONI TË HAPNI
NJË BIZNES ?

por keni nevojë për asistencë dhe konsulencë në lidhje me taksat dhe planifikimin e kostove?

JU DUHET NJE EKONOMIST

Jeni SIPËRMARRËS i pa kënaqur nga shërbimi i Ekonomistit aktual dhe dëshironi të gjeni një EKONOMIST/E me aftësi të mira profesionale dhe që përmbush detyrimet e Biznesit Tuaj?

Vlerësime të shkëlqyera

Klientë 100% të kënaqur

Shërbim cilesor dhe profesional

Laura boom.com

Të përkushtuar, shërbime cilësore dhe të përshtatshme për çdo biznes

Albert Lorengroup.com

EKONOMISTI JONE - SUN CONSULTING - © 2013