fbpx
 • 8:00 AM – 18:30 PM
Si te hap nje biznes te vogel Nis nje biznes
December 28 2023
 • By Ekonomisti Jonë - Sun Consulting
 • In Agency

Si te hap nje biznes te vogel

Si te hap nje biznes te vogel. Si të nis nje nje biznes? Regjistrimi fillestar, nisja e një biznesi është një nga hapat thelbësorë për të filluar një biznes, ju mund të keni kohë që keni menduar të filloni biznesin tuaj

Shpërndaje postimin ッ

Read More
Regjistrimi fillestar i një biznesi, ja të gjitha procedurat
December 27 2023
 • By Ekonomisti Jonë - Sun Consulting
 • In Agency

Si te hapni nje biznes

Si te hapni nje biznes. ofrojme sherbime taksash, sherbime kontabiliteti, regjistrimi i bizneseve, te gjitha deklatatat tatimore

Shpërndaje postimin ッ

Read More
SI TE HAPESH NJE BIZNES TE VOGEL NE SHQIPERI
December 25 2023
 • By Ekonomisti Jonë - Sun Consulting
 • In Agency

SI TE HAPESH NJE BIZNES TE VOGEL

SI TE HAPESH NJE BIZNES TE VOGEL NE SHQIPERI. Keni bërë plan biznesi dhe jeni gati për të nisur ? Ndiqni këto hapa

Shpërndaje postimin ッ

Read More
Si te hap nje biznes te vogel Nis nje biznes
December 24 2023
 • By Ekonomisti Jonë - Sun Consulting
 • In Agency

Nis Biznes

Si te nis nje biznes? Regjistrimi fillestar, hapi i parë thelbësorë për të nisur një biznes. Po ju tregoj thjeshtësisht hapat për hapjen e biznesit tuaj

Shpërndaje postimin ッ

Read More
ekonomist i jashtem
December 22 2023
 • By Ekonomisti Jonë - Sun Consulting
 • In Agency

Ekonomist i jashtem

Ekonomist i jashtem, Detyrat që ka nje Ekonomist Roli dhe Kontributi i Ekonomistit të Jashtëm në Suksesin e Bizneseve. Ekonomist i jashtem. Në një periudhë të zhvillimeve ekonomike të shpejta dhe të ndryshueshme, roli i ekonomistit të jashtëm është një faktor kyç për suksesin e bizneseve të vogla dhe të mesme. Ky shkrim përqendrohet në […]

Shpërndaje postimin ッ

Read More
si te hapesh nje biznes te vogel
December 20 2023
 • By Ekonomisti Jonë - Sun Consulting
 • In Agency

SI TE HAPESH NJE BIZNES TE VOGEL

SI TE HAPESH NJE BIZNES TE VOGEL. Ofrojme Sherbime Taksash, Sherbime Kontabiliteti, Regjistrimi i Bizneseve etj.

Shpërndaje postimin ッ

Read More
SI TE GJEJ NJE EKONOMISTE
December 20 2023
 • By Ekonomisti Jonë - Sun Consulting
 • In Agency

SI TE GJEJ NJE EKONOMISTE

SI TE GJEJ NJE EKONOMISTE ?
Nëse kërkon një ekonomist për një punë specifike ose për këshillime, ka disa mënyra për të gjetur një ekonomist që mund t’ju ndihmojë

Read More
si te hapim nje biznes si te nis nje biznes
December 9 2023
 • By Ekonomisti Jonë - Sun Consulting
 • In Agency

Si te hapim nje biznes

Si te hapim nje biznes. Nëse aktualisht jeni pa punë, pa shumë punë apo të pakënaqur me punësimin tuaj, atëherë ideja e marrjes së kontrollit dhe kthimit në ‘shefin’ e vetvetes mund t’ju duket shumë tërheqëse.

Shpërndaje postimin ッ

Read More
Hapja e një Biznesi nipt
December 7 2023
 • By Ekonomisti Jonë - Sun Consulting
 • In Agency

Hapja e nje biznesi

Hapja e një biznesi nëpërmjet Nipt (numrit të identifikimit tatimor për personat fizikë ose juridikë) është një proces që mund të bëhet në shumë vende të ndryshme…

Shpërndaje postimin ッ

Read More
Ekonomist biznesiBiznesin e vogel Sa kushton të nisësh një biznes në Shqipëri
December 7 2023
 • By Ekonomisti Jonë - Sun Consulting
 • In Agency

Sa kushton te hapesh nje biznes

Sa kushton te hapesh nje biznes? Sa kushton te hapesh nje biznes ? Të nisësh një biznes ka një faturë të caktuar financiare. Cilat janë kostot totale të nisjes së një aktiviteti privat dhe si luhaten ato në vendet e rajonit ? Te hapesh nje biznes ne shqiperi eshte nje ide e mire, per te […]

Shpërndaje postimin ッ

Read More
hap biznes te ri hap biznes te ri
December 18 2022
 • By Ekonomisti Jonë - Sun Consulting
 • In Agency

REGJISTRIMI FILLESTAR I BIZNESIT

REGJISTRIMI FILLESTAR I BIZNESIT. Sun Consulting ju ofron shërbime për regjistrimin e biznesit të ri (nipt-it) brenda tri ditëve

Shpërndaje postimin ッ

Read More
Kerkojmë 𝗝𝘂𝗻𝗶𝗼𝗿 𝗔𝗰𝗰𝗼𝘂𝗻𝘁𝗮𝗻𝘁 Shef Finance dhe Kontabiliteti Pozicion i lirë pune, Drejtues, Shef Finance dhe Kontabiliteti në kompani prodhimi
May 27 2024
 • By Ekonomisti Jonë - Sun Consulting
 • In Agency

Sun Consulting kërkon të punësojë Specialiste Finance

Sun Consulting kërkon të punësojë Specialiste Finance / Kontabiliste. Në emër të një prej bashkëpunëtorëve tanë, fabrikë prodhimi letra profesionale, jemi në kërkim të një individi për pozicionin “Specialiste Finance/Kontabiliste”. Ky pozicion përfshin detyrat si më poshtë: 📌 Detyrat ✅ Mbajtja e te dhenave te sakta mbi transaksionet ditore. ✅ Proceson fatura, kontrollon faturat e […]

Shpërndaje postimin ッ

Read More
Tatim fitimi do të parapaguhet
February 26 2024
 • By Ekonomisti Jonë - Sun Consulting
 • In Agency

Shkresa për profesionet e lira

Tatim fitimi do të parapaguhet. Tatim fitimi do të parapaguhet në bazë të deklarimeve të të ardhurave e shpenzimeve për 2023. Me nisjen

Shpërndaje postimin ッ

Read More
profesionet e lira tatim fitimi
February 25 2024
 • By Ekonomisti Jonë - Sun Consulting
 • In Agency

Profesionet e lira, tatim fitimi nga 15% deri në 23%

Nga 1 janari 2024, Tatim fitimi nga 15% deri në 23% për profesionet e lira Profesionet e lira tatim fitimi Nga 1 janari ka nisur zbatimin i tatimit progresiv me normat tatimore 15% dhe 23% për të vetë punësuarit, personat fizikë dhe tregtarë të shërbimeve të profesioneve të lira. Tatimi 15% për fashën e parë […]

Shpërndaje postimin ッ

Read More
Kerkojmë 𝗝𝘂𝗻𝗶𝗼𝗿 𝗔𝗰𝗰𝗼𝘂𝗻𝘁𝗮𝗻𝘁 Shef Finance dhe Kontabiliteti Pozicion i lirë pune, Drejtues, Shef Finance dhe Kontabiliteti në kompani prodhimi
January 4 2024
 • By Ekonomisti Jonë - Sun Consulting
 • In Agency

𝗝𝘂𝗻𝗶𝗼𝗿 𝗔𝗰𝗰𝗼𝘂𝗻𝘁𝗮𝗻𝘁

Kerkojmë 𝗝𝘂𝗻𝗶𝗼𝗿 𝗔𝗰𝗰𝗼𝘂𝗻𝘁𝗮𝗻𝘁. SUN CONSULTING është duke kërkuar një 𝗝𝘂𝗻𝗶𝗼𝗿 𝗔𝗰𝗰𝗼𝘂𝗻𝘁𝗮𝗻𝘁, 𝗗𝗘𝗧𝗬𝗥𝗔𝗧 𝗗𝗛𝗘

Shpërndaje postimin ッ

Read More
EKONOMISTI JONE - SUN CONSULTING Urim për vitin e ri
December 31 2023
 • By Ekonomisti Jonë - Sun Consulting
 • In Agency

Urim për vitin e ri

Urimet më të mira për vitin e ri 2024
Përshëndetje miq,
Dua t’ju uroj të gjithëve të kaloni sa më bukur sonte në mbrëmjen e vitit të ri dhe uroj e  shpresoj të nisni vitin 2024 me mbarësi, shëndet e të rrethuar me të dashurit tuaj! 

Shpërndaje postimin ッ

Read More
rezervo nje takim shërbimet që ofron një ekonomist
December 30 2023
 • By Ekonomisti Jonë - Sun Consulting
 • In Agency

Tatimi mbi fitimin

Tatimi mbi fitimin. 30 Marsi afati i fundit i pagesës së kësteve të Tatimit mbi Fitimin. Administrata Tatimore rikujton Tatimpaguesit se.

Shpërndaje postimin ッ

Read More
December 29 2023
 • By Ekonomisti Jonë - Sun Consulting
 • In Agency

MARKETING ONLINE

MARKETING ONLINE. Si të zgjeroj klientët nëpërmjet marketingut online ? 1. Optimizimi i motorëve të kërkimit (SEO), 2. Marketingu dixhital

Shpërndaje postimin ッ

Read More