fbpx
 • 8:00 AM – 18:30 PM
Thumb

ZYRE KONTABILITETI - EKONOMISTE PËR ÇDO KATEGORI BIZNESI - EKONOMISTI JONË

Profesionalizmi në punë, dedikimi dhe përkushtimi ndaj klientëve tanë janë veçoritë kryesore që na dallojnë, si kompani e specializuar në fushën e konsulencës tatimore, fiskale dhe financiare në Shqipëri.

Ju duhet një Ekonoimste për biznesin tuaj ?
Ju lutem na kontaktoni tek ky numer : +355673044475
ose na shkruani një mesazh ne WhatsApp në numrin : +355682424607

Regjistrimi i Biznesit

Hapja e një biznesi të ri

Hapja e një biznesi është një hapat e rëndësishëm në jetën e një personi ose në rrugën drejt të arriturave të reja dhe të pavarësisë financiare. Disa prej arsyeve pse duhet të hapni një biznes dhe hapat e parë për ta filluar janë:

 1. Mundësia për të krijuar të ardhura shtesë: Duke hapur një biznes, ju krijoni një burim të ri të të ardhurave që mund të rritet me kohën dhe angazhimin tuaj.
 2. Pavarësia financiare: Biznesi ju jep kontroll mbi financat tuaja dhe nuk jeni më i varur nga një punëdhënës. Kjo ju mundëson të bëni vendime për të ardhurat dhe investimet tuaja.
 3. Realizimi i pasionit tuaj: Hapja e një biznesi në fushën që ju intereson më shumë mund të bëjë punën tuaj të jetë një kënaqësi dhe jo thjesht një detyrë.
 4. Kontributi në komunitetin tuaj: Biznesi juaj mund të sjellë vlerë në komunitetin tuaj duke ofruar produkte ose shërbime që janë të nevojshme për të tjerët. ( ZYRE KONTABILITETI )

Ju duhet një Ekonomiste për biznesin tuaj ?

Jemi në linjë, mos ngurroni të shkruani

Na shkruani ne WhatsApp


 

Hapat e parë për të nisur një biznes përfshijnë:

 1. Studimi dhe planifikimi: Krijoni një plan biznesi të detajuar që përfshin vizionin tuaj, analizën e tregut, strategjinë e marketingut, dhe financat. Studioni konkurrencën dhe përcaktoni se si do të ndryshoni prej tyre.
 2. Regjistrimi dhe licencimi: Regjistrohuni si një entitet legal dhe siguroni licencat dhe lejet e nevojshme për operimin tuaj, në përputhje me ligjin vendas.
 3. Financat: Siguroni burimet financiare të nevojshme për të filluar biznesin tuaj. Kjo mund të përfshijë të hulumtoni opsionet e financimit si investitorët, kredi bankare, apo burimet personale.
 4. Gjetja e vendit dhe strukturës fizike: Përcaktoni vendndodhjen e biznesit tuaj dhe sigurojeni strukturën fizike që do të përdorni për aktivitetet tuaja.
 5. Marketingu dhe promovimi: Planifikoni një strategji marketingu për të promovuar biznesin tuaj dhe të arrini klientët e parë. Përdorni mediat sociale dhe rrjetet lokale për të ndihmuar në shpërndarjen e mesazhit tuaj.
 6. Hyrja dhe menaxhimi i stafit: Nëse është e nevojshme, përzgjidhni dhe trajtoni stafin tuaj me kujdes dhe profesionalizëm.
 7. Nisja e operacioneve: Filloni të ofroni produktet ose shërbimet tuaja dhe monitoroni performancën e biznesit. Rregulloni dhe përshtatuni në bazë të rezultateve dhe kërkesave të tregut.

Nisja e një biznesi është një sfidë e madhe, por me përkushtim, planifikim të mirë, dhe punë të palodhshme, ju mund të keni sukses në krijimin e një biznesi të qëndrueshëm dhe të suksesshëm. ( ZYRE KONTABILITETI )


Ju duhet një  për biznesin tuaj ?

Jemi në linjë, mos ngurroni të shkruani

Na shkruani ne WhatsApp


ZYRE KONTABILITETI – SUN CONSULTING për bizneset e reja ofron:

 • Regjistrimin e transaksioneve financiare: Përgatisin dhe monitorojnë llogaritë e biznesit me saktësi.
 • Përgatitjen e deklaratave tatimore: Sigurojnë që biznesi të deklarojë të ardhurat dhe shpenzimet në përputhje me ligjin tatimor.
 • Këshillim tatimor: Ndihmojnë në strategjitë e minimizimit të detyrimeve tatimore.
 • Menaxhimi i pagesave dhe detyrimeve të mëdha: Ndihmojnë në kontrollin e pagesave dhe përgatitjen për detyrime të mëdha tatimore dhe kreditë.
 • Përgatitjen e raporteve financiare periodike: Përgatisin raporte të rregullta të të ardhurave, shpenzimeve, dhe fitimit të biznesit.
 • Këshillim financiar: Ofrojnë këshillim për buxhetin, investimet, dhe strategjitë e rritjes së biznesit tuaj.

Keni nevojë për ndihmë?

Ne jemi këtu për të ndihmuar klientin tonë në çdo kohë. Mund të telefononi 24/7 për t'iu përgjigjur pyetjes suaj.

+355673044475

Views: 217