fbpx

Çfarë bëjmë ne

JU UDHËHEQIM DREJT SUKSESIT TË BIZNESIT TUAJ!

  • 12560
    +
    Përdorues të besuar
  • 95
    %
    Positive Rating

Hapja e një biznesi të ri

Asistencë në hapjen e aktivitetit;
për biznesin e vogel
Ju regjistrojmë biznesin tuaj;
Deklaratat fiskale priodike mujore, vjetore;

Regjistrimi i Biznesit

Planifikim të taksave dhe kostove;
Mbajtje kontabiliteti;
Deklaratat fiskale mujore, vjetore;

Shërbime mbi Taksat & Tatimet

Librat e Blerjes dhe Shitjes;
Tatimi mbi vlerën e shtuar (TVSH);
Tatimin mbi të ardhurat, Sigurimet;
Taksat mbi biznesin e vogel;

Shërbime Kontabiliteti

Mbajtje kontabiliteti (SKK);
Përgatitja e bilancit (SKK &SNRF)
Analiza dhe deklarimi i bilancit;

Ekspertiza jonë

Konsulenë për Taksat dhe Tatimet

Konsulenca për taksat dhe taimet
88%
Mbulojmë deklaratat mujore: Sigurimet, Tvsh, Tatimi në burim
95%
Ekspertë në fushën fiskale dhe kontabilitet
90%

Shpejtësi

Sun Consultingi ofron klientëve ekspetizën e saj në sektorin e
financës dhe kontabilitetit, duke ju përgjigjur kërkesave tuaja
në menyrë të shpejtë dhe efikase.

Dedikim

Profesionalizmi në punë, dedikimi dhe përkushtimi
ndaj klientëve tanë janë veçoritë kryesore që na dallojnë,
si kompani e specializuar në fushën e konsulencës
financiare dhe ligjore në Shqipëri.

Cilësi

Per ne, të ofrojmë sherbime të personalizuara dhe
cilësore do të thotë dedikim dhe përpjekje për të njohur
detajet e aktivitetit dhe nevojat e klientëve tanë.

Thumb

Pyetjes & Pergjigje

REGJISTRIMI FILLESTAR I BIZNESIT?

deklaratat?

Si te informoheni mbi sherbimet??

Per tu informuar mbi sherbimet qe kryhen nga studio, duhet ti referoheni bllokut te sherbimeve ne menune kryesore ose direkt tek menuja ndihmese e kategorive. Sherbimet jane te ndara ne sipas grupeve te cilat i adresohen:
1 - Ndermarje,
2 - Profesionisteve ose personave te regjistruar si B. Vogel dhe
3 - Individeve.

Per te percaktuar llojin e sherbimit me pas duhet ti referoheni nenkategorise perkatese.

Përse më duhet një ekonomist për biznesin tim të vogel ??

Shërbimi i një ekonomisti për biznesin tënd dhe deklarimet tatimore janë një domosdoshmeri për të shmanguar panalizimet tatimore, gjobat apo dhe nderprerjen e papritur të aktivitetit tuaj nga Tatimet. Eshtë lehtësi për ju në mënyrë që të përqendrohen tek aktiviteti juaj, ndërkohë që ekonomisti ju informon dhe bën deklaratat tatimore. Siguri dhe qetësi se marrëdhënia juaj me Shtetin dhe Tatimet menaxhohet nga Ekonomisti i cili ju informon për të drejtat dhe detyrimet e subjektit tuaj.

Përse më duhet një studio kontabiliteti për biznesin tim ??

Sherbimi i konsulencave për biznest dhe deklarimet tatimore janë një domosdoshmeri për biznesin për te shmanguar panalizimet tatimore dhe përfituar nga të drejtat që gëzon biznesi juaj. Gjithashtu eshte komoditet në menyre qe edhe zoteruesit e bizneseve perqendrohen tek aktiviteti i tyre duke qene te sigurt qe marredhenia me shtetin dhe tatimet te jete e sigurt si per te drejtat ashtu dhe detyrimet qe gëzon Subjekti.

Si mund te na kontaktoni??

Ne rast se doni te kontaktoni studion, mund te perdorni modulin e kontaktit direkt ne faqe duke klikuar tek KONTAKTI. Ne kete rast duhet te plotesoni kutine per emrin tuaj, adresen tuaj te e-mail si edhe mesazhin ose pyetjet qe mund te keni. Brenda nje periudhe te shkurter kohe do te kontaktoheni nga studio per ti dhene pergjigje pyetjeve ose problemit tuaj.
Gjithashtu ky modul mund te perdoret edhe rastet kur doni te rezervoni nje takim ne menune kryesore ose direkt tek menuja ndihmese e kategorive. Sherbimet jane te ndara ne sipas grupeve te cilat i adresohen :

1 - Bizneseve të mëdha,
2 - Profesionisteve ose personave te regjistruar si B. Vogel dhe
3 - Individeve.

Per te percaktuar llojin e sherbimit me pas duhet ti referoheni nenkategorise perkatese.

Sa kushtojnë shërbimet që ofroni??

Tarifat percaktohen nga disa komponente si psh lloji i biznesit, Xhiro vjetore e realizuar, Numri i punonjesve, Lloji i aktivitetit. etj Gjithsesi keto detaje diskutohen ne takime midis Biznesit dhe perfaqesuesve tanë.
Për të marrë çmimin pë biznesin tuaj Shkruaj tek buttoni WhatsApp që ndodhet poshtë djathtas faqes. Per te marre nje oferte ju lutem te plotesoni formularin tek menuja kontakti dhe ne do t'ju pergjigjemi me shpejtesi.

A kam nevojë për një plan biznesi??

Vazhdoni të ndërtoni të shumta në lidhje në Margaret. Angazhimi i zgjatur zgjoi nënë një am në. Të tjera herët ndërsa nëse nga do të. Munguar justifikimi i jetesës si të jetë. Shkak dhjami i dëgjuar mbi arritjen për herë të parë. Mbizotëroi z. tolerimisht siguria e diskursit e vlerësoi duartrokitur për këtë. Atij çdo gjë melankolike e pazakontë, por përkujdesje.

Sa kohë duhet për të ndërtuar një plan biznesi??

Vazhdoni të ndërtoni të shumta në lidhje në Margaret. Angazhimi i zgjatur zgjoi nënë një am në. Të tjera herët ndërsa nëse nga do të. Munguar justifikimi i jetesës si të jetë. Shkak dhjami i dëgjuar mbi arritjen për herë të parë. Mbizotëroi z. tolerimisht siguria e diskursit e vlerësoi duartrokitur për këtë. Atij çdo gjë melankolike e pazakontë, por përkujdesje.

Cili eshte afati i fundit per dorezimin e bilancit fiskal??

Afati i fundit per dorezimin e bilancit fiskal eshte data 31 Mars i vitit pasardhes.

A mund te korrigjohet nje deklarate tatimore??

Ne baze te ligjit per procedurat tatimore ne RSH cdo subjekt mund të dorëzojë deklaratë të re tatimore, me ndryshime, në rastet kur deklarata tatimore fillestare është e pasaktë dhe me mangësi. Deklarata e ndryshuar mund dorëzohet brenda dymbëdhjetë muajve nga afati i
dorëzimit të deklaratës fillestare. Kjo nuk perjashton detyrimet qe mund te rrjedhin nga ndryshimi i deklarates + penalitetet

Perse sherbejne Skandencat Fiskale??

Ne bllokun e skandencave fiskale do te gjeni te azhornuar per cdo muaj afatet e deklarimit dhe dorezimit te deklaratave dhe formulareve perkates tatimor te periudhes, dorëzimit të deklaratës fillestare. Kjo nuk perjashton detyrimet qe mund te rrjedhin nga ndryshimi i deklarates + penalitetet.

Çfarë është fiskalizimi??

Fiskalizimi është një tërësi masash që përdoren për të zvogëluar evazionin fiskal në transaksionet me dhe pa para në dorë. Në procesin e fiskalizimit, të gjitha transaksionet (faturat) raportohen në kohë reale në Administratën Tatimore. Për efekt të identifikimit dhe gjurmimit të çdo transaksioni, çdo fature i jepet numri identifikues i veçantë i faturës (NIVF)

Për më shumë infromacione nëse ju duhet një konsulencë, ose një ekonomist shkruani në WhastsApp në numrin : +355682424607 

Gjithashtu mund të konsultoheni dhe me faqen zyrtare të tatimeve DPT

Dëshmitë

Kontrolloni se çfarë thanë klientët tanë të kënaqur

Korrekt dhe bashkëpunues

BLOG-U JONË

Lajmet dhe artikujt e fundit

Sun Consulting kërkon të punësojë Specialiste Finance

Sun Consulting kërkon të punësojë Specialiste Finance / Kontabiliste. Në emër të një prej bashkëpunëtorëve tanë, fabrikë prodhimi letra profesionale, jemi në kërkim të një individi për pozicionin “Specialiste Finance/Kontabiliste”. Ky pozicion përfshin detyrat si më poshtë: 📌 Detyrat ✅ Mbajtja e te dhenave te sakta mbi transaksionet ditore. ✅ Proceson fatura, kontrollon faturat e […]

Shpërndaje postimin ッ

Introvertët janë liderë

Pse introvertët janë liderë të mëdhenj Impact-Site-Verification: db4552dd-7a0f-4465-a8cb-452ae0b3648c Introvertet jane lidere. Kur intervistova Richard Branson në vitin 2016, mendova se do të kisha përpara një njeri ekstrovert. Por, ishte pak i ndrojtur. Dhe në siklet. Madje, mbi të gjitha në fillim, paksa i vështirë. Një njeri i mrekullueshëm, me sens humori dhe i pashëm. Por […]

Shpërndaje postimin ッ

Profesionet e lira, tatim fitimi nga 15% deri në 23%

Nga 1 janari 2024, Tatim fitimi nga 15% deri në 23% për profesionet e lira Profesionet e lira tatim fitimi Nga 1 janari ka nisur zbatimin i tatimit progresiv me normat tatimore 15% dhe 23% për të vetë punësuarit, personat fizikë dhe tregtarë të shërbimeve të profesioneve të lira. Tatimi 15% për fashën e parë […]

Shpërndaje postimin ッ

Views: 182