fbpx
 • 8:00 AM – 18:30 PM

SHËRBIMET QË OFROJMË

Çfarë sjellim tek ju?

95%

Sukses

RRETH NESH

JU UDHËHEQIM DREJT SUKSESIT TË BIZNESIT TUAJ

SUN CONSULTING ështe një Zyrë Kontabiliteti dhe Konsulence Tatimore. Ne ju vëmë në dispozicion stafin tonë të ekspertëve fiskal, financiarë e kontabël për t'ju asistuar në çdo hap të veprimtarisë suaj, duke ju ofruar specializime të veçanta që veprojnë së bashku. Trajtojmë problemet tuaja me një fushepamje të gjere duke patur një kontakt të vetëm, një zyrë për të ndjekur të gjitha aspektet e biznesit tuaj.

  MËSO MË SHUMË

  SHËRBIME PËR TË GJITHA BIZNESET

  EKSPERTIZA JONË

  Regjistrimi i Biznesit
  100%
  Shërbime mbi Taksat & Tatime
  95%
  Audit i Pasqyrave Financiare
  92%
  Hartimi i Pasqyrave Financiare
  98%
  Klientë
  +60

  Dëshmitë

  Çfarë thanë klientët tanë

  Shërbim cilesor dhe profesional

  Na besojnë 60+
  Klientë

  Ju duhet një Ekonomist për biznesin tuaj ?

  Jemi në linjë, mos ngurroni të shkruani

   

  Ekonomist Ekonomist Zyre KontabilitetiEkonomist

  Ju duhet konsulencë nga një Ekonomist për taksat apo për çdo çështje që mund t'ju interesoje kliko këtu :

  Ekonomst-i Jone – Sun Consulting

  Ekonomist Zyre Kontabiliteti

  Ekonomist Zyre Kontabiliteti

  Ekonomist Zyre Kontabiliteti

  Ekonomist – Zyre Kontabiliteti

  UPDATE-OHET VAZHDIMISHT...

  Lajmet dhe artikujt e fundit

  tatimi per profesionet e lira

  Tatimi per Profesionet e lira

  Tatimi per Profesionet e lira Tatimi mbi të Ardhurat 15% për profesionet e lira, u shfuqizua pjesërisht! Lajm i shkëlqyer! 📢 Me shumë kënaqësi ju informojmë se ligji 29/2023 për Tatimin mbi të Ardhurat për profesionet e lira është pjesërisht shfuqizuar! 🙌🏻 Në veçanti, neni 29, pika “dh”, e cila përjashtonte profesionet e lira nga […]

  Shpërndaje postimin ッ
  Read More
  Kerkojmë 𝗝𝘂𝗻𝗶𝗼𝗿 𝗔𝗰𝗰𝗼𝘂𝗻𝘁𝗮𝗻𝘁 Shef Finance dhe Kontabiliteti Pozicion i lirë pune, Drejtues, Shef Finance dhe Kontabiliteti në kompani prodhimi

  Sun Consulting kërkon të punësojë Specialiste Finance

  Sun Consulting kërkon të punësojë Specialiste Finance / Kontabiliste. Në emër të një prej bashkëpunëtorëve tanë, fabrikë prodhimi letra profesionale, jemi në kërkim të një individi për pozicionin “Specialiste Finance/Kontabiliste”. Ky pozicion përfshin detyrat si më poshtë: 📌 Detyrat ✅ Mbajtja e te dhenave te sakta mbi transaksionet ditore. ✅ Proceson fatura, kontrollon faturat e […]

  Shpërndaje postimin ッ
  Read More
  Tatim fitimi do të parapaguhet

  Shkresa për profesionet e lira

  Tatim fitimi do të parapaguhet. Tatim fitimi do të parapaguhet në bazë të deklarimeve të të ardhurave e shpenzimeve për 2023. Me nisjen

  Shpërndaje postimin ッ
  Read More

  Kush jeni dhe çfarë shërbimesh ofroni ?

  EKONOMISTI JONË - SUN CONSULTING ështe një Zyrë Kontabiliteti dhe konsulence për të gjitha bizneset : Bizneset e vogla, Bizneset e mesme dhe Biznest e mëdha. Ofron shërbimet 1. REGJISTRIMI FILLESTAR I BIZNESIT / PERSONIT FIZIK 2. KONSULENCË TATIMORE/ FISKALE 3. SHËRBIME MBI TAKSAT & TATIMET 4. SHËRBIME KONTABILITETI. Ofrojmë shërbime konsulenca biznesi duke ju vënë në dispozicion ekspertë dhe profesionistë financiarë e tatimorë, për t'ju asistuar në çdo hap të veprimtarisë suaj.

  Na shkruani në WhatsApp për cdo pyetje? Bej nje pyetje tjeter

  Përse më duhet një ekonomist për biznesin tim të vogel ?

  Shërbimi i një ekonomisti për biznesin tënd dhe deklarimet tatimore janë një domosdoshmeri për të shmanguar panalizimet tatimore, gjobat apo dhe nderprerjen e papritur të aktivitetit tuaj nga Tatimet. Eshtë lehtësi për ju në mënyrë që të përqendrohen tek aktiviteti juaj, ndërkohë që ekonomisti ju informon dhe bën deklaratat tatimore. Siguri dhe qetësi se marrëdhënia juaj me Shtetin dhe Tatimet menaxhohet nga Ekonomisti i cili ju informon për të drejtat dhe detyrimet e subjektit tuaj.

  Përse më duhet një Zyrë Kontabiliteti për biznesin tim?

  Sherbimi i konsulencave për biznest dhe deklarimet tatimore janë një domosdoshmeri për biznesin për te shmanguar panalizimet tatimore dhe përfituar nga të drejtat që gëzon biznesi juaj. Gjithashtu eshte komoditet në menyre qe edhe zoteruesit e bizneseve te vegjel te perqendrohen tek aktiviteti i tyre duke qene te sigurt qe marredhenia me Shtetin dhe Tatimet te jete e sigurt si per te drejtat ashtu dhe detyrimet qe gëzon Subjekti.

  Si të informoheni mbi shërbimet?

  Per tu informuar mbi sherbimet qe kryhen nga studio, duhet ti referoheni bllokut te sherbimeve ne menune kryesore ose direkt tek menuja ndihmese e kategorive. Sherbimet jane te ndara ne sipas grupeve te cilat i adresohen: 1 - Ndermarje, 2 - Profesionisteve ose personave te regjistruar si B. Vogel dhe 3 - Individeve. Per te percaktuar llojin e sherbimit me pas duhet ti referoheni nenkategorise perkatese.

  Si mund të na kontaktoni?

  Në rast se doni të kontaktoni studion, mund të perdorni modulin e kontaktit direkt në faqe duke tek menuja KONTAKTI. Në këtë rast duhet të plotësoni kutinë për emrin tuaj, adresën tuaj të e-mail si edhe mesazhin ose pyetjet që mund të keni. Brenda një kohe të shkurtër kohe do të kontaktoheni nga studio për ti dhëne përgjigje pyetjeve ose problemit tuaj. Gjithashtu ky modul mund të përdoret edhe për të rezervuar një takim.

  Pse të zgjidhni Sun Consulting?

  Fakti që kemi një ekip të specializuar të ekonomistëve me njohuri të thella të sistemit tatimor dhe të ligjeve të tatimeve, na jep mundësinë të sigurojmë shërbime cilësore dhe transparente për klientët tanë. Ne kemi një qasje individuale ndaj secilit klient dhe bëjmë çmos që të kuptojmë nevojat e tyre specifike dhe të ofrojmë zgjidhje efikase. Mbajtja e llogarive tatimore është një nga shërbimet kryesore që ofrojmë. Ne zotërojmë njohuri të thella në fushën tatimore dhe kemi aftësinë të mbajmë dhe të menaxhojmë llogaritë tatimore për klientët tanë. Me ne në anën tuaj, ju mund të keni besim dhe qetësi se regjistrat tuaj tatimorë do të jenë të përgatitur në mënyrë të rregullt dhe me saktësi.

  Views: 31